haha

Snart är året 2011 slut,hur var ditt år?

Du under 2011..
Har du gråtit? Ja
Har du skrattat? Om jag har haha
Har du kissat på dig? Haha nej
Har du sovit i tält? Nö
Har du sovit under bar himmel? Ja
Har du varit på Gröna Lund? Alot!
Har du varit på Liseberg? Nix
Har du varit på Kneipbyn? Säg what?
Har du varit utomlands? Jaa
Har du varit i en annan stad? Ja
Har du bott hemma? JA?

Dina vänner under 2011.
Har en vän dött? Ja, eller... inte en "vän" men en kompis, eller jo eller typ.
Har en vän sökt tröst hos dig? ja
Har du sökt tröst hos en vän? ja
Har du sovit över hos en vän? jao
Har du varit kär i en vän? a
Har du fått mer en fem nya vänner under året? ja, poppis jao<333

2011 har du
Har du pussat någon? Ja
Har du varit tillsammans med någon? mm
Har du varit kär i någon? ja
Har du sovit med någon av motsatt kön? ja


När har du som mest..
Gråtit : Vene
Skrattat under 2011: vene

Denna månad..
Har du varit kär? Ja
Har du kysst någon? Jopp
Har du pussat någon? ja
Har du kramat någon? ja
Har du skrattat? Ja
Har du gråtit? Ja
Har du varit glad? ja
Har du varit ledsen? ja


När...
Grät du senast? vene, igår
Skrattade du senast? Nyss
Duschade du senast? Idag
Lyssnade du på musik senast? Right now
Hade du kul senast? Idag, nu


Vem..
Kysste du senast? Vene
Kramade du senast? Vene
Pratade du i telefon med senast? Pratar med Cw och Kalle just nu
Fick du sms av senast? Max
Hade du tråkigt senast? Nu.

You gotta hold your head high

Tjenixen! Igår somnade jag ganska sent, först så snackade jag lur med Max sen Nils sen Max igen sen Max och Ida och sen Max igen, sen somnade jag lite. Och typ vid halv 6 så vaknar jag av att mamma skriker: "Ring polisen någon! Din subba!" lite brutalare men anyway, så jag vaknar i fullpanik vet inte vad som hänt men slänger mig på luren och ringer polisen! Sen springer jag ut i vardagsrummet och ska kolla vad som hänt, men då har den där tanten sprungit iväg. Alltså jag bor på nedrebotten, och då hade en kvinna hoppat över våran balkong, kastat över en "Dramaten" med Champange i, och sen skulle hon ta nästa "Kylväska" som står på balkongen, men då vaknar mamma och dom har typ dragkamp,( som ni vet dom har i filmer om ett par skor i ett Shoppingcentrum), anyway så den där tanten tog våra saker och skulle precis hoppa på nästa. Vi hittade lite saker som tillhörde henne som hon dumpat utanför våran balkong (tror inte hon hann ta med sig det), men vi har gjort Polisanmälan och allt.
Men idag ska jag fira Nyår med släkten, så jävla kul alltså! Kommer blir värsta FEZTEN, eller något sånt... Ska iaf ringa min bästa friend Ida innan tolvslaget så vi firar tillsammans ! :D ♥
Ganska kort inlägg, så snel jag har. Creed till er som orkade läsa, haha!



In a perfect world...

Lyssnat på deppmusik, ätit chokladglass, snackat lur med bästevän och gråtit till sorgliga filmer.
Det är ungefär vad jag gjort denna jätteroliga kväll. Nejmen, var i stan under dagen med mami, spelade poker med min bror och hans brud när jag kom hem. Gissa vem som vann? Ouuuuff, jag äger. Nejmen okej, jag vann ett helt ciggpaket plus två extra, c000lt. Okej, jag har tråkigt just nu. Kan inte sova, är täppt i näsan efter allt gråtande och jag är skitkall efter att ha ätit glass. TYCK SYND OM MIG. Okej skoja, men seriöst. Ska kolla på fler sorgliga filmer nu, men först ska jag hämta mer glass... Uppdaterar senare istället, puss&hej.
Mitt halsband som jag värderar högre än ungefär, allt annat i världen.

Standard

Det blev inget sova, snackar lur med Max istället! :)
/Elsa

Dags för ett inlägg..

Statestiken sög idag, iofs våran uppdatering också! Idag så så sov Alex hos moi, vi åkte och mötte upp min fina vän Ida (som har skit snygga Hunter stövlar, for your information), vi åkte till ST Cupen och kollade först när hennnes lag spelade match, sen skulle vi kolla på killarna (Nils och deras lag) men det visade sig att dom spelade i en annan hall, så vi åkte till nästa hall, men då missade vi deras match... :/ Men vi såg massa andra snögga killar, haha! Efter det jagade vi lite Max, han langade dissen så jag åkte hem. Men nu ska jag sova, imorn ska jag fira nyår med släkten, tagga dunder fekkenation! Eller?


Maxis får stå för bilden, bara för jag ej har några bilder på den här datan, hhaha

Godnatt.

Jag älskar dig, tusen varv runt jorden och tillbaks igen.

Söt vän!

Blir så glad när jag hör fina saker av vänner!! ♥

Chillin', just chillin'

Sitter hemma hos mig med Alexandra, vi degar. Hyfsat roligt, försöker få tag på någon som kan ses men ingen kan?
Idag va jag hos Midwest, gick skit bra! Red "lektion" för Natalie, vi red mycket skänkelvikning och volter! Hon va jätte fin i skritten och traven, men i galoppen ville hon inge riktigt hålla igång, så hon la av ganska fort. Vi var ensama i ridhuset större delen av tiden så det va nice!
Men nu ska jag försöka vara lite social mot Alexandra, vi ses! :)



Ajajajajajajajajajaj

Orkar inte blogga, min mage dödar mig. Ska lägga en vetekudde på magen och starta en film alldeles strax, men först ska jag fixa en sak som är såhääääääääääär hemlig. Haha skoja, men uppdaterar senare kanske om jag orkar. Pusssss

BLOGGTIPS!

Klicka in HÄR eller HÄR eller varför inte HÄR, eller HÄR om det passar dig bättre. Klicka HÄR för att komma in på min kompis Natalies blogg, skit fiiiiin! BESÖÖÖK NU ! :D :D :D

Just nu

Sitter och chillidillar lite i Natalies säng just nu, snart ska vi åka mot Midwest! Har stallkläder på så ser ut som ett mongoo, men bjuder hööhöh. Puss!
/Elsa

Åherremingud.

bilden borttagen av persoliga påhopp
Med denna überfina bild på mig och bästevän så säger jag godnatt. Ska inte sova riktigt ännu, men det här blir sista uppdateringen innan jag drar mig emot sängen. Ska upp rätt tidigt imorn för att dra till stan med Alex, får se om jag orkar uppdatera innan vi drar iväg. Men aja, nu ska jag tvätta bort sminket. Puss älsklingar

Mer Cupcakes

K l i c k b a r a

Bakat!

Har precis bakat Cupcakes med Natalie, hon hade redan gjort Muffins så vi gjorde frostingen, dom blev riktigt goda! Och snygga! Dom ser ganska snuskiga ut på bilderna, men dom är mycket snyggare IRL! Här kommer en bild så länge:
Haha, Jul Cupcakes Alá Natti & Elsa :D
/Elsa

Dagens Haff


Evelina Söderberg - Skit fin tjej, en av mina närmre vänner! Har in te träffat henne på år känns det som, vi gick i samma skola förut men sen gled vi isär när vi bytte. Jag saknar henne jätte mycket, och hon förtjänar den bäst killen i världen! Så haffa, men bara om ni är seriösa! ♥
Alice Lindzén - Skit fin tjej som äger Midwest. Hon är jätte söt och lång :) Hon är skit snäll och jätte rolig också haha :D
Maria Afram - Roligaste tjejen som finns, hon går i min klass och vi är dom enda som skrattar på lektonerna hahaha. Vi brukar "hjälpas" åt på proven för er som vill veta . Ne men seriöst, skit rolig och f1 katt jao :D
Tristan Jülich - Min bästa vän! Man kan lita på honom till 100, jag lovar! Han är den enda killen jag litar på så mycket, han är verkligen bäst! Man kan prata med honom om allt och jag vet att han håller det för sig själv :D Han är snygg också, så haffa tjejooor! :) Älskar dig!
Noel Flike - Skit snäll kille som jag va med ganska mycket med förra sommarlovet, han är jätte rolig och söt! :)

Valentino Bevilacqua - Lärde känna honom på Zinken, jag bjöd mig in till hans klass lite haha. Men är skit snäll och fett snygg! Så det är bara att haffa på ni :)

At Natalie's place

Chillar hemma hos Natalie just nu, vi kollar lite hestar och sånt. Snart ska vi äta , mmmm. Men nu ska jag vara social, jippi!

Funderar på att byta...

... blogg, men vill inte ha blogg.se tror jag. Då är frågan:
* Devote?
* Wordpress?
* Myshowroom?
* Blogspot?
Någon som vet vad som är bäst?



Godmorgon världen!

Vaknade nu... he-he... Igår satt jag och pluggade till klocka 2.40 typ, nice.. Eller? Idag ska jag fixa lite saker hemma, sen ska jag åka hem till Natalie och sova där! :D Imorgon åker jag till Midwest och rider dressyr! :) Bloggar från min nya data nu, den är super söt! :D
sötis jag
/Elsa

Lite reklam sådär en Onsdags morgon!

Kolla in den nya skvaller bloggen, antar att den som har den blev inspirerad av Mariaskolans?
Klicka på bilden för att komma dit! ;)

Dagens haff


Nova Möller - Världens finaste vän, skit snygg, vacker, söt, fin och allt sånt där! Går inte att beskriva henne, haffa killar, 99a!
Sofia Hagberg - En grymt snygg brud med världens finaste personlighet. Har allt man kan önska i en tjej, så tveka inte. HAFFA DIREKT, 97a!! (om det ej funkar så har hon en tvillingsyster också!)
Ebba Lange - Skit vacker tjej som går i Åsöskolan, hon är 97a. Vi känner inte så bra, men hon är jätte snäll och rolig (så bra som vi känner henne;)) Haffa killar! :)
Ida Lindh - En tjej som kom in för inte så länge sen i mitt (Elsas höhö) liv, vi blev väldigt bra vänner direkt och hon är skit snygg! Hon är verkligen jätte fin! Med henne har man alltid roligt, hahaha! Utanför Hollister, kärlek ♥ Haffa killar, tveka inte! 97a <3
Takakeheto Florens Charles - Roligaste killen i vår skola, hahhaa! Tung, allt jag behöver säga!
Samuel Larsson - Jätte snygg kille som vi känner ganska bra. Han har jätte fin personlighet och snäll!
Joakim Ahlmark
Joakim Ahlmark - (Sorry Emmi, men du gillar inte :*) Snögg kille som ingen av oss känner, men verkar fett snäll. Han är tvilling med världens finaste tjej!! (Emilia Ahlmark) HAFFA BÅDA! 97or! :)
Kalle Wiberg - Krallig kille som går i min skola. 97a och jätte snäll. Han finns alltid och är snögg. (Men vi har lika bra betyg i spanska för er som vill veta) hahaha.

Baby don't hurt me

Sitter och kollar på lite Björn Gustavsson's videosar och chillar gal1 hemma. Snackar skype med Magda och vi har skit najs! Idag har jag varit med Elsa, Magda, "Nils" och "Erik" x2. Lite smått kul sådär, waäeorajwä <-- Pepzi klev på min data.... Juste! Har fått en ny data, det blev en mini data som jag kan ha med till skolan lätt och smidigt! :)
Stekte lite med Elsa och random killar i Aspudden för någon vecka sen, Ida var också med ♥ 122 G-äng ♥
/Elsa

Jag lämnar dig nu.

¡Ηola Amigós!
Sitter just nu och snackar skype med Elsa, det är lite sisådär awesome. Vi sitter och snackar om allt mellan himmel och jord, har gjort det sen vi började snacka för snart 2 timmar sen. Men annars så gör jag inte så mycket, typ lyssnar på musik, smsar med Nova och läser en skvallerblogg om min skola, hahaha skitkul. Men skitsamma, nu ska jag fortsätta vara social i skype. Ha det braaa, puss&hej!
Igår, har färg i halva håret därför luggen ser annorlunda ut hahahaha.

På kebab

Det förra inlägget skrev Nils!


jag gillar en kille

jag (elsa) är kär i erik brandt


It's gotta be you, only you

Hej allihopa! Idag ska jag möta upp Elsa och vi ska kolla mellandagsrean. Men jag tror redan hon har åkt :( Eftersom jag sover ganska länge och är sjukt seg på att fixa mig, men annars möter jag upp Ida, Alex eller någon annan? Fast Ida är nog med Elsa...? Aja, vi får se! Igår färgade ju jag och Magda håret, jag stod och valde hårfärg i en timme! Beslutsångest? Svar: JA! Men jag valde en riktigt snygg färg tillslut, fast va skit nervös ifall den skulle vara röd, hahaha! Men de blev mörkt brunt ;) Okej men nu ska jag fixa mig, I WAS LIKE NANANA. PUSS!

lalalala, ny hårfärg

Uppochner, orkar inte rotera haha.

I Love You

But I don't know what to say..

Jag färgade håret..

... Mörkt brunt
/elsa

Dagens haff

Vi kör som alla andra, vi har valt ut 3 killar och 3 tjejer som gillade min status på facebook! Och idag blev det:
David Faustino - Skit snäll och snygg kille som går i Åsöskolan som ligger på Söder. 97a! Han en av våra bästavänner och han ställer alltid upp för en! Haffaaa brudar! :D

Nils Jernsäther - Rolig 97 kille som är jete katt! :) Skit snäll men lite dryg sådär ibland mot mig, då gråter jag. Nej men seriöst, haffa lite så där smått ibland, ifall ni vill.. NEJ MEN HEJ NILS! :D ♥ Juste. haffa hans lillebror Calle Jernsäther istället, han e katt! Fast nils e också katt.

Max S. Holm - Snäll kille, som Elsa känner. Snögg och ärlig :) Så haffa tjejer, han har världens personlighet ♥

Jenny Glebenius - En av dom snällaste vi känner, så sjukt konstig men så underbar! Hon går i någon skola någonstans i någon värld, men hon bor i Blackeberg. Stalka henne! NEj men seriöst, Jenny är världens roligaste 98a! :D

Natalie Sandberg - Helt sjukt mongo! Största mongomuppen ever, jätte ful. Men jag älskar dig så mycket ändå Natalie! ♥

Elsa Bäst - Världens finaste vän, finns alltid där. SÅ HAFFA HENNE, bara ni är snela och hon förtjänar det bästa!

PUSS

 


Right noooow

 

 


Majdvest nu

Åker till Midwest om en timme typ, hare gött!
I Love You, Yes I Do

Right now

/elsa

SORRY

Har uppdaterat sämst, vet. Men julafton slutade väl helt okej, fick en data, 2000 kr och lite annat gött. Alexandra kom hem till mig igår kväll och va skit ledsen, så självklart fick hon komma in. Hon slaggade här och vi hade nice igår!
Random bild på Nils

Dö.

Är på skithumör, uppdaterar när jag orkar igen. Puss&hej.

Julen kan ta sig

Hatar den, ska nog vara sjuk resten av kvällen. Puss
Slänger in ett failbilds inlägg senare trorja

Hola Bror

Har precis slagit in alla mina julklappar och idag är det Julafton, jippi! God Jul alla! :) Julen ska spenderas med Mormor, Kevin, Loa, Mamma, Pappa och alla i släkten. Ska även ringa lite folk och säga GodJul lite senare idag (höhö)
Ljushuvud, hahaha

Hola Bror

Har precis slagit in alla mina julklappar och idag är det Julafton, jippi! God Jul alla! :) Julen ska spenderas med Mormor, Kevin, Loa, Mamma, Pappa och alla i släkten. Ska även ringa lite folk och säga GodJul lite senare idag (höhö)
Ljushuvud, hahaha

God jul!

Har inte så mycklet att uppdatera om vid detta tillfälle, men sitter just nu och snackar skype med mina vackra Elsor och en snubbe som heter Allan. Vi har det jätteroligt såhär tidigt in på julafton, men aja nu ska jag fortsätta med att konversera med mina kompisar och vänta till klockan är 01.20, för då ska jag kolla CSI NY. God jul på er alla, puss!
Why do I keep running from the truth? All I ever think about is you.

Jippi yey


Skillad brud


Karlshem feeling

Har fått brev av Aud, åh gud vad jag saknar't! Ska nog åka ut på ett läger i Jul om jag har pengarna... Annars var dagen dålig, fick sämst betyg OCH vi ska ha Katja i Engelska efter jul, FML right now. Ikväll slaggar Elsa här, najs. Men nu ska jag kolla bilder från Karlshem </3


fuck vad jag saknar!


Hos Elsa!

Är hemma hos Elsa B nu! Med Ida och Elsa då... Imorn har vi avslutning, jippii... Ida ska komma och kolla då, vi ska bara kolla på film. Ikväll har vi lockat håret, kollat på Paradise Hotellllllllll. Har snackat med lilla Nils ikväll, ganska mycket, tack till Elsa som lånade ut sin telefon :D

Come back, come back, come back to me.

Snackar skype med Alex just nu, ska sova efter vårt samtal ehe. Ska upp tidigt imorn för att ha avslutning och sen våldsgästa Alex's haha. Börjar klockan 9 så måste upp senast 7 för att duscha och lala. Orkar inte... Aja, ska fortsätta ha panik över vad jag ska ha på mig nu. Godnatt!

Jag vill känna tro.

¡Hola amigos!
Idag har jag inte gjort så mycket, slutade 11.35 så det var väldigt skönt. Var ute i typ två timmar med Suzana sen stack jag hem för att leta rätt på en So bok jag måste lämna in, men den är verkligen borta. KAOS. Men a, satte mig och kolla på lite O.C avsnitt oså. Och nu ska jag strax byta om lite snabbt sen gå ut och möta Alex. Vi ska äta, haha tjoooockisar. Nejmen är fett hungrig haha. Aja, uppdaterar senare istället. Puss&hej!
I ljuset finns tröst för alla sorger.


Trolololo

Väljer imorn! :D
/ELSA

Har ridit

Gick dåligt, berättar mer sen!


Mot stallet

Nu åker jag till stallet med skrillex i öronen!


Idag kör vi

Hoppning idag, taggad! Det ska gå bra!

I hate my life and I wanna die

Sitter och snackar skype med Elsa just nu, mysigt! Imorn har jag sovmorgon till 11, JIPPI!
Efter skolan åker jag ut till Midwest och hoppelihoppar :D JIPPI! Aja, nu ska jag fortsätta chatta på facebook!
Elsa inbjudare
I ain't got no iPhone
/Elsa

SUG DAG

Dagen sög också. Jag, Alex och Magda åkte ut till Stureby för att träffa Nisse, men han sa åt oss att åka till Bandhagen och vänta där. Så vi gjorde det, men när vi va där så sa han att han va på Gymmet. Kul, en dag i Förorten, frös som fan!
/SUR ELSA

Elsa

Jag älskar dig Elsa Manzano! Du är bäst
/Nilsis

Bloggrape...

Det andra inlägget va Nils som skrev... Busig liten pojk, fast vi älskar honom okej? :)
Hahaha, Nils buss krashade
/Elsa

vi älskar nils jernsäther <3

han e stört jävla snygg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

Stackars mig

Åh dagen sög! Försov mig imorse, åkte ut till Brommaplan och missar 176:an, tog en annan buss och åkte till Nyckelby. Gick därifrån och ramlade typ 100 gånger, sen kom jag ner till stallet. Red, trillade av 3 gånger. Red barbacka! Okej, första gången va bara stort fail, hahahaha! Men dom andra va att Midwest blev lite happy i galoppen så hon bockade, åkte av. Sen blev hon rädd för en grep och kasta sig, åkte av hehe. Men annars var hon skit fin! Efter det missar jag bussen igen, satt i stallet och tråkadei en timme, sen missar jag bussen efter det också.
Tur att ponin är fin iaf! :D

Goodnight

Ska ta bort sminket, sen sova! Puss!

 


c00l

Orkar inte skriva om min kväll i detalj, har hänt rätt så mycket. Men en rolig grej som hände var att jag och Elsa åkte till G-äng för att träffa Mickis som var på släktfest. Och när vi stod i trapphuset och snacka med henne så kom hennes mamma ner och bjöd in oss till deras kusiner. Det var skitpinsamt i början, men efter ett tag, herregud vad jag älskar Mickis släkt. Såjävla sköna, jag dör! Vi lekte julklappsleken och lyssnade när Mickis släkt sjöng och spelade gittar. Skitduktiga! Men aja, vi åkte därifrån efter typ en timme. Mötte upp Nova när vi kom till söder, stack sen hem till Mickis. Simona kom dit också. Satt i Mickis vardagsrum, chillade oså. Men efter typ en halvtimme ringde Mickis mamma och sa att hon var utanför så jag och Elsa fick panik, tog våra skor i händerna och sprang ut i trapphuset. Vi fick egentligen inte vara hos Mickis så jaa.. Men skitsamma, nu är jag hemma iallafall. Sitter och snackar skype med Alex, treeevlans. Okej skitlång och ointressant inlägg, iknow. Uppdaterar senare, pospos.

Nice dag!

Bion ägde faktiskt! Tintin var as bra, trodde den skulle vara töntig men den var fett läskig. Jag skrek och höll för ögonen typ hela tiden, efter bion kom det fram en liten tjej på typ 9 bast och ba: Hur gammal är du egentligen?
Oups! Aja, åkte hem efter det och bytte om snabbt, sen mötte jag upp Magda vi åkte till G-äng för att möta Mickis som va på Släktsak hemma hos Nils, sen kom Mickis mamma och sa att vi skulle komma upp så vi gjorde det. Det va stelt i början, men sen släppte det. After that, åkte vi snabbt hem till Mickis med Simona och Nova. Nu e jag hemma och chattar med Nisse.
Långt inlägg utan bild, höhö. PUSS!

/Elsa

I need you by my side.

Funderar seriöst på att färga håret blondt igen, saknar det faktiskt en aning..
Ska strax hoppa in i duschen, tvätta håret och allt sånt där tråkigt shit. Men först ska jag ut i snöstormen för att möta upp min storebror en kort stund. Vet inte varför, fick bara ett random sms där det stod att jag skulle möta honom vid tuben haha. Men aja, nu ska jag ut i snöstormen sen duscha. Uppdaterar senare, pussn.

Bio!

Nu ska jag fixa mig, sen åker vi till Sickla och ser på Tintins Äventyr typ, efter det åker jag hem och träffar Mickis och Nova. Vi ska göra den där statusen... Haha, det blir säkert as nice!
G-äng
/ELSA

Skype med Tristan och någon

Snackar skype med Tristan och någon annan kille, dom snackar WOW fattar nada. Men ska snart sova! Godnatt!
/Elsa

Just nu

Väntar på att min bebi ska ringa mig så vi kan prata. Saknar henne, och behöver henne.
Tur att det är lov nästa vecka, orkar inte mer utan henne. Okej, största emo inlägget, förlåt.
Men mår piss just nu, och jaa.. Men nu ringer hemtelefonen så ska leta reda på den och svara.
Uppdaterar senare om jag orkar, puuss.

Sitter på dalarö

lite halvt fin bild just nu i en tröja jag fick av ELSA! Bambambam. Anyway, var nyss ute med hunden, Ackis skulle ringa men jag missade det. Men nu chattar jag med Elsa och Ida, vi sitter framför Moviestarplanet, hahaha!
Var ju på Skutan först, mockade, sopade och fyllde vattenhinkar först sen klappade jag grisen och myste med åsnorna, har en bild på grisen men den kommer senare.

I wish nothing but the best for you

Just nu chillidillar jag lite på mitt rum, kollar! facebook och sånt. Ska snart åka till kära Dalarö! Efter skolan åkte jag till Tc med Jakob, Tristan och Cw, Jakob köpte en keps och sen började jag bråka med dom så jag gick. Snart kommer Gill och hämtar mig , men måste gå nu. PUSS!
FINASTE CAWAT, saknar så jävla mycket att jag vill döda någon just nu

Chillin' in the house

Sitter hos mig just nu, chattar med lite olika gött folk. Idag har jag varit och fikat med ******, det var pinsamt!


AVATARS

/Elsa


Skype med Alexandra

Sitter just nu i min säng och snackar skype med Alex, vi har bråkat ett tag men vi är sams nu. Väldigt skönt faktiskt, det är jobbigt att vara sur haha.. Nejmen, idag var det en bra dag i skolan igen. Åh, love my life. Okej driver, men hade so prov idag, det gick helt okej. Hade muntligt med Tess och Suzana, vi tappade bort ämnet några hundra gånger men är rätt så nöjd faktiskt. Vi drog över tiden på muntliga, så fick sluta 10 minuter senare än vanligt. Så nästa so lektion vi har kommer vi få gå 10 minuter tidigare ifrån hihi! Men aja, nu ska jag fortsätta snacka med Alex i skype. Uppdaterar senare, puss&hej / julia'
Jag & Suzana i måndags, skiiiitfina bruuudar!

1 minut kvar...

Har inte haft tid att uppdatera idag, sorry för det.
Var först i skolan, det var faktiskt en bra dag. Hade engelskaprov på morgonen som jag inte hade pluggat till alls, men det gick skitbra, är supernöjd! Sen hade jag lite andra roliga lektioner, fick sen sluta tio minuter tidigare från matten för min mattelärare älskar mig ♥ Okej, skoja, han typ hatar mig.. men jag kom tidigare så hade avverkat min tid innan lektionens slut. Men aja, efter skolan stack jag hem direkt. Duschade i typ två timmar, sen somnade jag i soffan hehe. Vaknade av att Elsa ringde mig, hihih. Var vaken i typ en timme, sen stack jag och resten av familjen till vårat bkade bord på Maestro, hade jättetrevligt. Skrattade och var glad hela tiden, fick även reda på lite saker som jag gjorde när jag var liten.. haha pinsamt! Men aja, kom hem för typ en kvart sen efter att ha varit ute en stund med min storebror. Men aja, nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt sen ska jag sova. Måste upp till skolan imorgonbitti också. Uppdaterar senare, puss&hej / julia'
14 år, tralalalalala.

Just nu

Sitter och chattar med Nils på facebook, kul liv. Men snart ska jag sova, så vi hörs imorn! PUSS!

Bästa helgen!

Fredag - Åka ut till Dalarö och syskonen! :D
Lördag - Rida på skutan med syskonen, sen åker jag in till stan och går på The Wave! Sen slagg hos Ida!
Söndag - Åka till Midwest tidigt, och heldag där!
Den här helgen kommer bli lyckad as hell! ♥
Majdvest ♥

Right Now

Juste, köpte ny tröja igår! Hiiss? :D
/Elsa


I luren med Linda

Osminkad och redo för sängen, behöver bara prata med älsklingen ett tag.

Saknar henne hur mycket som helst!

Men aja, uppdaterar senare. Puss&hej!

 


Med Elsa!

Sitter med Elsa just nu i köket, vi har precis käkat. I skolan så slapp vi de sista lektionerna för vi Lussade, det var roligt men på slutet blev vi irriterade på en liten flikka. Iaf, sen så hämtade Elsa pengar och vi gick hem till mig, här åt vi mellis och pluggade, direkt efter det så färgade vi mitt hår blont... Nu har vi suttit här ett tag och ska snart sova! Här får ni en bild på mitt nya hår:

Te amo



Gårdagen

Ridningen igår gick verkligen as bra! Den där känlsan, tänk att ha den varje gång. NU vet jag hur jag ska göra för att få henne i form, NU vet jag att det går. Lamina var SKIT bra ridlärare. Känslan går typ inte att beskriva, helt seriöst jag satt och log hela tiden på slutet, jag var så glad. Kan knappt vänta tills nästa gång! Midwest är så fin!


I love you


Ridpasset gick skit bra!

Dålig update några dagar framöver, måste ta tag i skolan innan betygen setts! Tillbaka på fredag!


In school!

Sitter på NO lektionen, vi har precis kollat på hur mycket luft vi har i lungurna, jag hade 6000 ml, untz. Krippe hade bara 3500 ml hahahaha. Ryttarn standard.


BLOGGTIPS!

Nu har Alice (Midwest's ägare) skaffat blogg, så klicka HÄR för att komma dit! Ni måste kolla den, sjukt snygg design och hon kommer att blogga om Midwest ;)


Untzuntz

Ska åka till skolan snart, direkt efter det har jag utvecklingsamtal och sen åker jag till Midwest och tränar dressyr för Lamina! ;)


I can be your hero, baby.

Med den här bilden på mig och mi vida, så säger jag godnatt.
Ska upp senast halv sju imorn och jag är inte direkt morgonpigg, så ju mer sömn jag får - desto bättre!
Uppdaterar innan jag drar imornbitti om jag hinner/orkar, annars skriver jag senare på dagen eller kvällen. Whatever, ska sova nu. Puss&hej / julia'

Ni får bilder imorn!


Men nu ska jag sova!



Jag hjärta dig Midwest <3


In the car

Sitter med Magda i bilen, det gick as bra idag och hon gick i form hela tiden, älskade poni! <3

 


Godmorgon världen!

Godmorgon alla! Nu har jag precis vaknat och ska gå upp och börja fixa mig till stallet, min tub går 10.50. :) Men nu måste jag stänga av datan!


Grattis på födelsedagen bäzza XD XD <33 ^^


din dag idag, älskling!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING!
Hoppas din dag blir bättre än bäst. Ingen förtjänar det mer än du, loveu! ♥

Oups

Idag hade vi mycket besökare, iofs inte rekord men bra var den! Vi brukar ha ungefär 40-60 besökare per dag, idag hade vi 161!


Värt att se!



It's not just a sport, It's a lifestyle


Oj då

Statestiken har nått ribban, era perversa folk ni blev trollade. trolololo!!


Inga snuskiga bilder på oss inte!


You've just got trolled


BLOGGTIPS!

Emma och Pauline's blogg. Läser den varje dag och dom uppdaterar bra! Så varför inte klicka in HÄR eller klicka på bilden under:


Önskelista - Häst






Här är min önskelista inom Ridningen, massa Kingsland saker och Mountai Horse ridstövlar, var sååhääär när på att köpa dom i globen men en liten skit unge tog det sista paret i min storlek mitt framför näsan på mig. Ville bara döda henne.

Men snälla mamma och pappa? (a)


Hisseli hiss

Tycker Hööks har lyckat bra med sin nya JH Collection. Så de får en hiss av moi!


finns i marin och vitt också


Planer för imorn:

Har bestämt mig för att ha en heldag i stallet imorn, åker ut tidigt och är där hela dagen. Ska passa på att mysa och fixa fint hos henne. Ska rida i en timme, kanske lite mer? Det ska gå bra! Ska rida mycket på volter och få henne lösgjord. Har massa planer till ridningen, känner mig taggad. Ponnyn är fin och ponnyn kan! Så imorn kör vi, det går bra nu kompis, det går bra nu!


♥ Midwest ♥


Knaaaaaaaaaaz'

Tjolahopp.
Idag sov jag bort halva dagen, sen kollade jag på tv i två timmar. Sen var jag på ett möte i skolan, serious shit. Men aaa, efter det så hämtade jag ut ett paket med min madre, sen shoppade vi på apoteket för över 400 kronor. Ojojojojoj. Men skitsamma, har inte orkat göra någonting sen dess. Har bara hängt inne, kollat på idolfinalen. Jag fick en adhd flippattack när Amanda vann, usch usch usch! Men okej, nu ska jag fortsätta kolla på O.C, har kind of börjat knarka det.. Okej, uppdaterar senare. Pusspusspusspuss / julia'
Lyssna på min magiska app, den är såhääääääääääääär pålitlig!

Standard

Kom nyss hem, fryser häcken av mig. Vi har varit och röjt Söders Gator ! Untz! Först träffade vi Mikkel, Tristan och Calle. Vi gick på Hammarby bandy match fort. Sen satt vi och hängde lite utan för Coop, standard! Efter det gick jag och Elsa till MUK, där träffade vi massa folks. Bl.a. Alexandra och Ludde, längesen! Efter det stack vi till Gamla Maria och träffade Ebba och David. Mys på hög nivå! Nu chille dillar vi hemma hos mig, hihi hoho haha hehe.

Men innan allt detta träffade vi Ida och Sajmon. HIHIOHOHHAHA vi va på Hollister först sen hemma hos mig. HIIHOHOHHAHAHA

Massa drama.... hehehe....

Men allt e kanske löst nu, det får ni veta i nästa avsnitt av GOSSIP GIRL


Med Ida och Elsa

Är med Elsa och Ida nu, vi ska ut och träffa Tristan, Mikkel och Cw snart. Kul! Men nu måste jag fixa det sista i mitt rum <3


Bild 6

En person som du vet mycket om


Alexandra Blomberg - älskar dig oavsett min bästavän. Estland snart?


Nej


hej jag är på NO lektion och har väldigt kul. XOXO


Bild 6

En person som du berättat mycket för
Suzana Kraljevic - har känt bruden i mer än 9 år, så fort nånting händer så vet hon om det!

Chillar i dalen

aka Bettans Café


hihi


Jag borde inte få ha tråkigt...

 

 


<3

Ska kolla Criminal Minds nu, uppdaterar senare.
pusspusspuss / julia'

Right Now


Right now, snackar skype med Elsa Boqvist. Tyckte att badbollen fick vara med, så den inte känner sig ensam!


Sittin' on tha toilet

Det är vad jag gör just nu. Coolt.

Kom nyss hem från skolan, vi var och badade idag tidigare på dagen. Det var väl rolig, förutom att jag inte klarade att ta upp en docka från botten som vägde typ 1000 kg, men annars gick det bra. Efter kääkade vi lunch, SUBWAY! Untz. Det va ruuligt, asså ajg är så jävla hypaaas. UNTZ UTNZ UTNZ, hahaha orkar inte. Okej väldigt seriöst inlägg. Oj nu skrev någon på facebook.... Det var Nils. Kul live, nu måste jag plugga till mitt SO prov imorn. HEHE, puss och kram skumbanan, hhahahahahaha. Okej seriöst, hejdå..


facelook right now on tha toilet


Bild 5

Någon i din familj


Bild 5

Någon i din familj


En känsla, som om en bit saknas.

Orkar inte uppdatera ordentligt om vad jag gjort dem senaste dagarna, men har sovit borta hos kompisar varenda natt sen i lördags. Har alltså inte varit hemma, därför har min uppdatering varit låg. Jag ber om ursäkt, lovar att jag ska bättra mig. Men just nu är allting uppochner, sidleds, bakochfram... Ni fattar grejen. Men aja, ska kolla tv nu. Uppdaterar senare, puss&hej / julia'
Nästan 1 år gammal bild.. måste verkligen ut och skaffa nya bilder snart!

FUCK MY LIFE

ÄR SÅ JÄVLA SUR JUST NU, ORKAR INTE MER. HATAR MIN MAMMA. HEJDÅ


Midwest igår



Lagom söt, poni. I ♥ U


Bild 4

Ditt favorit djur


Bild 4

Ditt favorit djur


Cha bloggen

Allan hääär, AKÁ MR BOMEEEZ.
Förut satt jag i Biblioteket med Maria, vi hade våra datorer. Vi spelade in lite olika saker , tex spelade vi in MrBomeez saken, hahahaha Humor!

Igår på ridningen gick det bra, vi hoppade lite högre än förra veckan. Typ 65-70, så vi fick två stopp. En på ett oxer och ett på ett räcke. Annars gick det bra, det va bar krut i henne och hon var glad. På slutet hoppade vi en bana på 5 hinder, vi övade svängar.


Hoppas ni förstår, snygga Paint Skillz va? Hahaha. Hon stannade på 2'an och på 3:an. Sen glömde jag att 5:an var en oxer, tror 3:an också var det..


hihi just nuu, lagom söt


Hos Tilde med Saga, uppdaterar när jag kommer hem!

Arkivbild, skitfin osv :)

Bild 3

Något eller någon du älskar


Bild 3

Något eller någon du älskar


Polis, polis

Sitter i skolan och lyssnar på när polisen pratar om Lag&Rätt, halv kul. Bättre än lektioner anyway. Me nu ska jag lyssna, direkt efter skolan åker jag till Midwest och hoppar! Undrar hur det går eftersom dagen börjat sämst, kanske fortsätter så?

Såhär har min dag börjat:
* ALLA mina jeans ligger i tvätten och är inte torra
* Missar HELA julkalandern för att jag sprang runt och leta efter ett par byxor
* Sprang till bussen och jag halkade 1 gång och slog i svanskotan...
* Missade bussen precis
* Glömde vantarna...
* Gick hem för aatt hämta vantarna, kommer tillbaka till busshålls platsen och missar nästa buss
* Glömde SL krotet hemma så jag går bakom en kille när jag går ignom Södra Station, SEN är det kontroll på andra sidan (gick bara igenom Södra)
* Trillade i trapporna...


Aja nu måste jag gå, hejdå.


Tidsfördriv

Namn: Elsa Linnéa Manzano

Födelsedag: 4 Augusti 1997

Ögonfärg: Bruna/svarta ibland haha

Hårfärg: Brunt/ljusbrunt/guldbrunt/vettefan

Längd: 169 :)

Högerhänt/vänsterhänt: vänsterhänt

Stjärntecken: Lejon
Är dina föräldrar skilda: Ja

Vem var den senaste du pussade? pEpZi

Trivs du med det? ja?

Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? Har inte räknat haha

Vad gjorde du inatt? Sov?
Och i förrgår natt? Sov?
Vad gör du innan du ska sova? kollar TV och facebook

Kan du prata med din mamma om allt? almost

Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? WTF, har ingen pojkvän XD

Stövlar eller gymnastikskor? Gymnastik

Kjol/klänning eller jeans? Jeans

Hemstad/ort? Stockholm

Hårfärg? redan sagt?

Har du nånsin varit kär? Ja

Tror du på kärlek? ja

Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? nja

Har du någon gång krossat någon annans hjärta? ja

Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? nej

Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? Ja

Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? ja

Har du nånsin haft en hemlig beundrare? OM jag har?

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej

Kärlek/Pengar? PENGAR, eller skoja höhöhö. båda ;) eller mest kärlek

 

Dag eller natt ?dag untz

One night stand eller förhållande? Förhållande

Tv eller internet? Internet

Pepsi eller cola? pepZi

Vild fest eller romantisk hemmakväll? ahahaha

Färgfoto eller svartvita? dont care

Telefonkontakt eller face to face? face to face

Bilddagboken eller myspace? - BDB XD

Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? Nej??

. Har du nånsin viljat ta livet av någon? Ja

Har du nånsin gjort något du ångrar? Ja

Har du hoppat bungy jump? ne

Har du nånsin gjort slut? Ja.

Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa? Ja

Har du nånsin gått på bio ensam? Nej

Har du nånsin tyckt att världen suger? Ja

Saknar du någon just nu? Ja

Är du glad? Just nu, ja

Är du fundersam? what?!

Är du uttråkad? som fan, annars skulle jag ej göra det här

Är du tysk? W00t? nej

Är du italienare? nej?

Är du fransk? Nej?

Är dina föräldrar fortfarande gifta? nepp

. Gillar du någon just nu? ja

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast? kille

Vad står det i ditt nionde sms? Go and make me some nachos

vem ringde dig senast? samuel

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? majdwest

Vilket språk är din mobil ? Svenska

Hur många sms har du i din inkorg? Vene

Vad står det i ditt tredje sms uppifrån ? Go and make me some tacos

Vem är din 13:e kontakt? Elsa BOQVIST

Vem är din 30: ? Malte Rosersberg

gillar du nr 5? Ja, min mormor

Har du varit tillsammans med nr 1? nej hahahahaha

Färg på mobil: Svart/grå

Favorit:

Sport: ridning

Helgdag: Fredag o lördag

Årstid: sommaaaar

Har du någonsin:

Blivit dissad: ja

Skolkat: ja...

Sovit utomhus: Ja

Sett en död människa: ja

Använt droger:nej

Senaste du:

Skrattade: Nyss

Grät: nyss

Filmen du såg: vette fan

Drog ett skämt: nyss, I'm so funny

Sjöng en sång: nyss, rud----olf med röda mulen, hee------tte en helt vanlig ren

Har du under den senaste månaden:

Druckit alkohol: Nej

Tagit droger: Nej

Pussat någon: Ja

Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: nej

Sovit bredvid någon av samma kön: nej

Sovit utomhus: Nej

Bakat: Ja

Viljat dö: Nej

kärlek

är du kär? ja

i vem isåfall? ahaha

har du dumpat någon? Ja

har du verkligkligen varit kär? Ja

har du sagt jag älskar dig utan att mena det? ja...

är du rädd för kärleken? lite

har du rökt? nej

har du snusat? Nej.

är du beroende? Nej

har du varit full vid fel tidpunkt? Nä, aldrig varit full

har du varit otrogen? Nej?

har du hånglat med fler än 5 personer? samtidigt?

har du hånglat med fler än 10 personer? ?

du tycker om att…

[x] kramas

[x] pussas

[Xxxxxxx] prata

[x] sova

[] gå upp tidigt

[x] lyssna på musik

[x] lyssna på musik i hörlurar

[x] vara på stan

[ ] vara ensam -humör

[x] vara med kompisar

[x] vara kär

[/] vara i skolan

[x] vara hemma

[x] shoppa

[x] se på film

du är nöjd med…

[x] dina ögon

[x] ditt hår

[lite kortare så ja] din längd

[ ] din näsa

[] din mun

[ ] dina ben

[] dina händer

[/] hela alltet

[x] ditt liv

[x] dina vänner.

CREED TILL DOM SOM ORKADe


Bild 2

Din bästa tjej kompis

Nova Möller - kan berätta allt för henne, stolt att kalla henne min bästavän!


Bild 2.

Din bästa tjej kompis


Tilde Mini Melin - min andra halva ♥


Bild 1

En person av motsatt kön som du litar på

Erik Persson - han retas hela tiden och kommenterar allting, men jag vet att om jag berättar nått för honom så stannar det hos honom.


Bild 1

En person av motsatt kön som du litar på

Tristan Jülich ♥
Kan berätta nästan vad som helst för honom nu, på typ 2 månader har vi blivit jätte bra vänner!


Bara för att

Bild 1. En person (av motsatt kön) som du litar på
Bild 2. Din bästa tjej kompis
Bild 3. Något eller någon du älskar
Bild 4. Ditt favorit djur
Bild 5. Någon i din familj
Bild 6. En person som du berättat mycket för
Bild 7. En person som du tycker är rolig
Bild 8. En person du gått igenom mycket med
Bild 9. En person som du saknar
Bild 10. En person som du hade bra kontakt med förut
Bild 11. Några du alltid har roligt med
Bild 12. Din bästa kill kompis
Bild 13. En du vill ha tillbaka i ditt liv
Bild 14. Någon/något som gör du avundsjuk
Bild 15. Den snyggaste tjejen
Bild 16. Den snyggaste killen
Bild 17. Någon som alltid får dig på bra humör

Båda vi kommer göra den här varje dag! :)


Plugga

Igår var jag hemma hela dagen, Tilde och Magda var förbi snabbt och sen kom Elsa ju och hon sov här. Nu pluggar jag och sen ska jag fixa lite hemma. Ska försöka fixa veckans schema ocksåå.. höhö..


I love you, I love you, I love you


ELSA MED ELSA

Sådär då, jag gästbloggar eftersom Elsa curlar mig och ska hämta en iPhone-laddare. Hon är bäst! Nu kom hon med godis också! :D

Untz

Sitter och snackar skype med Ludvig och David just nu, kul. Snart kommer Elsis som ska slagga här. Vi hörs senare, imorn blir det Eriksdalsbadet med Kalle, Elliot, Ceasar, Adam, Henke och Cw, kuligt. Men nu ska jag gå!


Barbra ströljer

Hello bloggen! Just nu sitter jag och chillar i mitt as stökiga rum, så går det när Elsa har sovit här... Haha, nej men hade det mysigt igår. Idag har jag bara tagit det lugnt, duschat, lyssnat på Justin och kollat på bilder från sommaren. Gud vad jag saknar allt! Ska träffa Elsa igen senare, hon slaggar här igen! Imorn blir det plugg och fixa hemma!


You can't break a broken heart.

Hejsan alla fina bloggläsare.
Just nu sitter jag i min säng och geekar min iPhone, likaså gör Tilde som ligger här brevid mig. Idag har jag gjort masa saker, har flugit omkring som vinden, överallt och ingenstans. Okej jag skoja, men seriöst har varit på jättemånga olika ställen idag. Pallar ej berätta så ni får nöja er såhär. Ska vara social emot Tilde nu, uppdaterar senare. Puss! / julia'
jag och Suzana tidigare i veckan, älskar dig beybo!

Med Elsis

Nu är jag hemma hos mig med lilla Elsa Pelsa, vi har varit med Tristan, Mikkel och Joseph. Innan det var vi en stund med Magda, Tilde och Basti och innan det med Simon. Var ju hos Midwest idag också, känlsan!! det gick skit bra, är taggad tills på tisdag, hoppning då!


Gästblogg

Elsa är en av mina två absolut finaste tjejkompisar. Älskar henne så mycket! Nu har det hänt massa drama som jag inte orkar prata om men jag Elsa har iallafall inte gjort något. Jag ska sova här och vi kommer ha det feeeeett naaaaaaajs! <3

Julia känner jag dock inte lika bra men hon är en helt awesome människa! <3

jag är till vänster och elsa till höger.. :)


På spanskan!

Nu sitter vi på spanskan, vi har roligt och fotar med webcam, hihi. Men nu ska jag skriva ner allt som Sandra skriver. Puss!


right now me and Juliette


@ klassrummet

Sitter på min so lektion just nu, har med mig data n idag också. Kulkul, idag efter skolan ska jag direkt till Midwest, hoppas det går lika bra som det gick igår! Dat feeling ♥


vajjert


Älskling, du är mitt allt

Sjukt lyckad dag, eller ja... Hos Midwest iaf! Magda skulle med och fotat, men hon backa ur i sista sekund. Nice! Synd, eftersom det gick så sjukt jävla bra irwogfaeöriajer. Midwest var skit fin och mjuk o fin. Red barbacka, amagad! Och Midwest skötte sig bra, lite hopp i galoppen! Älskade poniii! Sen var det snaabbtt till Högalidskyrkan på Konfa! Också nice, träffade Cw där och lärde känna en ny tjej som hette Hanna. Längtar tills Konfa lägrET? :D


Aj löv ju


Du vet man lär sig av att va en ensam krigare.

Wiie, hade halvdag idag. Hur skönt som helst att sluta 11.30 lixom ;)
Stack hem direkt efter skolan, fixade mig lite osv sen stack jag till medis och mötte upp Tess, Suzana, Sally, Atra, Hedda, Madde och Ellen. Satte oss inne på pizzahut och åt maaat. Träffade typ halva min klass där, skitnajs. Efter att vi vait där i typ en timme så satte jag mig med boysen från min klass, snackade och hade det allmänt najs. Dom hade tävling om vem som kunde äta mest.. tjoooockisar på hög nivå! Erik vann till slut med 21 pizzabitar. Savo åt 20 sen sprang han in på toan och spydde hahah, skitäckligt! Men aa, hängde med dom till 15.20 då jag var tvungen att dra till mariatorget och gå på ett möte. Var där i typ en halvtimme sen stack jag hem, och tja, nu sitter jag här hemma framför min kära dator. Ska strax dra till vardagsrummet och snacka med min padre om massa småsaker och lalalala. Okej, det här inlägget vart väldigt långt nu, haha..
Uppdaterar senare, puuuuuuuss / julia'
hahahaha, fyfan vad söta!

I'm still in love with who I wish you were.

Har kollat klart på OTH nu, alla säsonger, vartenda avsnitt.
Säsong 9 avsnitt 1 kommer i Januari, längtar som jag vet inte vad.. Lite mer än en månad kvar, wiiiie!
Men aja, nu ska hämta cola och sen kolla igenom dem 9 avsnitt som kommit ut av TVD, säsong 3.
Har redan sett dem, men har inget att göra och kan inte somna, så kan lika gärna se dem igen.
Det skadar ju inte direkt, snarare tvärtom.. Men skitsamma, nu ska jag kila till köket, hehe.
Uppdaterar senare eller något, puss&hej / julia'
Juli 2011, jättesöt

RSS 2.0