Baby, all I want for christmas... Is YOU

Känner mig så himla mycket lättare nu, bråkar inte längre med några personer. Känns faktiskt, riktigt skönt!

Imorn ska jag till Midwest, åker direkt efter skolan, slutar 12.00! Ska kolla om någon kan fota? :) Sugna på bilder? Anyway, ska nog träna lite sits, utan stigbyglar? Utan sadel? Får se!

På fredag ska jag också dit, med Alice! :D Midwest ska också flyttas till Tegelstallet, skit fint! Så det blir nog nice! Ska bli roligt att träffa Alice igen. :)

Kände att jag var väldigt bra på stycke-indelning i det här inlägget! Om Lois ändå såg... A i Svenska NEXT? Nu kör vi!


ROFFE!! Gah, så häftigt! Vill ni ha mer bildER? 2 bad


Just nu

Sitter på SO lektionen med Elsa. Har med min data idag, så passar på att blogga. Men nu ska jag fortsätta anteckna..


Du och jag för alltid, lova mig det.

Har tagit en paus från OTH förtillfället. Sitter uppsnurrad i mitt täcke, dricker cola och smsar med min kära Erik. Har smsat med honom i nästan 2 timmar, han hade ett stort problem så jag har agerat psykolog åt honom. Men aja, jag ska snart gå tillbaka till att kolla OTH för bebisen ska snart sova, annars blir han jättehypad..
Men jag uppdaterar senare istället, puss&hej / julia'
One day your life will flash before your eyes. Make sure it's worth watching.

'Cause I honestly believed in you.

Skulle gått i skolan idag, men orkade inte. Stannade istället kvar hemma och kollade OTH hela dagen, tills jag blev avbruten utav att Elsa stod utanför mitt fönster och ropade på mig, haha knasboll. Följde med henne till ica, köpte cola och chips. Sen gick jag hem och fortsatte kolla OTH. Just nu sitter jag vid min bärbara data, lyssnar på musik och snackar med min vackra på msn. Har inte varit inne på 132757637356375 år, men aa. Ska snart stänga ner den här datan för att fortsätta kolla OTH. Uppdaterar senare istället, puss&hej / julia'
gladast i stan? ååååh, vill kunna le med tänderna utan att se ut som.. sådär?! haha bjuder

Someone like you


Odd, yeah thats odd

Idag var jag i skolan, träffade Adam på vägen dit. Hade as nice med Tristis, Carl Wilhelm, Adis och lilla Eriiikis. Anyway, orkar inte dra upp allt som hänt, men kul på hög nivå...!

Kommer inte Redigera några bilder från globen så de kommer en annan gång!


Godnatt..


Eller nu ska jag plugga, vi hörs imorn med mer bilder från Globen!


'Cause after all, you do know best.

Sitter just nu i min underbara säng och fryser som jag vet inte vad. Mitt fönster har stått öppet hela dagen så det är skitkallt i mitt rum, blä! Men snart så blir allt bra, för om 4 minuter så börjar CSI. KÄRLEK!
Men aja, idag var jag i skolan. Mina måndagar är fett chill, så jag klagar ej. Men missade No:n för att jag var på hälsovårdsundersökning hos skolsyster. Blev lite halft busted osådär, men det skrattade jag bort så himla fint. Men skitsamma, nu ska jag gå och hämta cola, trots att jag ej får dricka cola efter min undersökning..
Skitsamma, uppdaterar senare eller något. Puss&hej / julia'
Gammal bild, hahahahahaha orkar ej. Ser ut som en upfuckad åsna, men det är okej. Jag bjuder!

Stockholm Horse Show


Hade sjukt kul på Globen, shoppade ganska mycket. Nöjd! Ska beställa ett schabrak, en väst och ett par ridstövlar ska klickas hem. Håller på att redigera bilder just nu, under hoppningen så satt vi på B läktaren, långt ner. Sen fick vi flytta ner till Pressläktarn, för att jag skulle kunna fota och SÄLJA bilderna till dom! ;) Men att se mina idoler JW OCH Roffe hoppa, var sjukt häftig!
Här kommer bilderna från hoppningen:




















John Whitaker:






Roffe och Malin bilderna kommer senare, men nu har ni något iaf. Mer, massa, otroligt mycket mer kommer! ;) Har från dressyren, mer från hoppningen och från final showen också, ska även visa er vad jag köpt också! PUSS!


Forever and almost always.

Behöver egentligen inte skriva vad jag gör, för jag tror att alla vid det här laget redan vet vad min fritid består utav? Ja, självklart. Jag sitter och kollar OTH, eller tja, lyssnar på musik just nu medans jag väntar på att nästa video ska ladda tillräckligt mycket för att jag ska kunna kolla. Internet jävlas med mig och är oändligt segt, men snart så går det att kolla. WOHO. Aja, ska gå och hämta cola nu, skriver senare eller någooot. Puss / julia'
Words can't explain how much I need you right now.

Mot Globen, almost...

Nu är jag snart klar, ska bara tömma minneskortet. Vi hörs när jag kommer hem, KANSKE uppdaterar därifrån med mamma iPhone ;) Men nu ska jag fixa det sista, PUSS!!


PONI


Lost and insecure, you found me.

Dagen har spenderats hemma, har inte orkat göra någonting. Har kollat OTH, och tagit hand om mig själv typ. Mysigt osv. Har kind of glömt bort bloggen på sistone, sorry about that. Har inte så mycket att blogga om direkt, det händer nada i mitt liv just nu. Men ska fortsätta försöka uppdatera, men när man inte har något att uppdatera om så är det svårt att hålla igång. Men snart så ska jag hitta något att uppdatera om, promise.
Aja, ska snart hoppa in i duschen sen fortsätta kolla OTH, my lifesafer. Blog ya later, over and out! / julia'
I need you like a heart needs a beat, but it's nothing new.

Hej, ge mig

              Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Hoppning  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2003 Namn: Mr Hill  
          8årig valack tävlad sparsamt till110 cm pga tidsbrist. tränad och kapacitet för högre klasser snabb och vändbar.   Hill är uppfödd av oss efter Mr Simple minds xx u Fabienne Hill e Tamburin och är i full kondition .  snäll och lätthanterad häst lastar sig själv fullt trafiksäker ca 165cm regelbundet tränad för instruktör både hopp och dressyr. Lätt i hand och skänkel kan med fördel ridas av jr/yr eller tjej går lätt att få i form
 
                                                                                          LA/LA
                                                                                Pris: 75.000

Gymnasie-mässan

Nu är jag hemma, träffade olika folk där. Trevligt! Har med mig typ 100 olika papper från olika Gymnasium. Har bara kollat på Naturbruk. Blev sugen på Berga och Bollerup... Men aja. Sitter och äter Tomteskum just nu, ska snart kolla ut lite som jag ska köpa imorn i Globen! :)


Papper...

Vi hörs!


Vos amo ab imo pectore

Hej, blir ett snabbt inlägg nu!

Igår gick det bra hos Midwest, mockade i 2 timmar? Fast den mesta tiden gick åt till min och Beccas granfejd om vems häst som är finast... Anyway, ryktade i 1 timme sen ledde jag henne i typ 20 minuter. Hon var väldigt pigg! Sen kom Ellinor och frågade om jag skulle ta bussen, då vart det snaabbt byta om och fylla höpåsar. Sen sprang vi till bussen. När jag kom hem så var jag utelåst, gick hem till Magda och där va vi ett tag. Sen hem till mig, tills jag däckade på golvet. Då gick Magda hem.

Idag blir det Gymnasiemässan med Mamma. Träffar kanske Magda där? :)

Imorn blir det Horse Show hela dagen, ska köpa nya ridstövlar och lite annat nödvändigt ;) Taggad!


hahahaha, orkar inte hahaha


Everything will be okay in the end
If It's not okay, then It's not the end.


@datasalen

Nu sitter jag i Datasalen med Krippe och massa andra. Vi har hemkunskap och vi ska skriva en uppsats om Kim&Lo, Uppladdningen någon shit. Anyway, måste gå nu.


Efter regn kommer solsken.

Dålig uppdatering? Nejnej, inte alls.
Fuckedup dygnsrytm fortfarande, men skolan rullar på. Brukar somna på sista lektionen, men det funkar ändå. Sitter och kollar OTH hela nätterna, har inget bättre för mig. Men aja, har ingenting att uppdatera om direkt. Sitter mest och geekar OTH, när jag inte sover bort dagarna eller är i skolan. Mitt liv är väldig ointressant just nu, så ni föredrar nog att inte läsa om det. Skitsamma, ska fortätta kolla OTH nu. Puss&hej / julia'
skitfin bild, iknow.

It's the most beautiful time of the year

Hejsan hoppsan! Idag gick jag hem direkt efter skolan, förutom att jag åkte Tunnelbana med Tristan och Magda, men det gills väl inte? Men whatever, kom hem och har pluggat sen 15.30. Har en kort paus nu, min nya tröja kom igår btw! Efter en evighet... Men ska återgå till pluggandet snart, you'll see.. Anyway, imorn ska jag som sagt ut till bästa Midwest. Ska promenera henne, för hon har blviit vaccinerad så det blir ju nice. Sen åker jag hem och träffar några, kulers. Annars rullar livet på, inget särskilt har hänt. Eller jo, hoppade ju Midwest i tisdags. Film kommer när jag orkar. Eller ja, jag "hoppade", hihi.


Första gången, ♥


Höhöhö

Har dataförbud, men får tillbaka datan imorn. Nu sitter jag på Engelskan, bloggar från Marias data. Vi sitter och lallar hohoho. Men hejdå, imorn ska jag till Midde och promenera, kanon bra för min kondition...


hahahaha


Repeating history and you're getting sick of it.

Min dygnsrytm är fucked up igen, därför blir det att kolla OTH hela natten.. fast det stör ju inte mig direkt. Är bara glad över det faktum att jag slipper sova, haha. Men aja, ska gå ut till vardagsrummet nu. Sitter och kollar CM, fast reklamen är typ slut nu. Uppdaterar senare, pussn! / julia'
Fick en utav mina knasiga ideer, och ja.. Jag är brunett igen.

You don't get to see the tears I cry.

Har fortfarande inge vidare bra blogghumör, men tänkte att jag kunde slänga in ett kort litet inlägg för att visa att jag lever typ.. Men jaa, sitter mest inne och kollar på OTH, försöker lista ut vad jag ska göra och blablabla.
Min egna lilla freakshow you know, ingenting som allmänheten behöver bry sig om.
Slänger in ett inlägg senare, ett seriöst ett. Längta inte för mycket, puss puss puss / julia'

Untz

Satt uppe hela natten idag, första gången! Stolt! Men iaf, har typ inte kunnat sova för att Nova och Elsa har snackat i sömnen och snarkat något sjukt! Men imorse var det seg dag, vi gick til ICA och köpte frukost. Sen var vi hemma hos mig och kollade TV, dom gick vid 16? Sen typ vid 6 så åkte jag, Kevin, Sascha och två tjejer till Gokart. Vi åkte, förlorade :( Men det var väl roligt. Imorn är måndag=skola... Ska kolla om jag ska till Midde då, vi hörs!
'


Random bild jag fotade idag, vene varför. XOXO


HAHAHA

Jag: Mamma jag vill ha Choklad (alltså marabou)
Elsa B: Vadå, va? Fråga någon om vi ville ha te?

hahahahahaha

Sen nu så sov Elsa och så pratade hon i sömnen:

Nova: Elsa (alltså till mig) vad sa hon?
Elsa B: opswf, hon sa massa, oeihfae

HAHAHAHHA orkar inte leva. Natthumor.


-

Orkar inte blogga, är ej på humör.
Hatar allting just nu, mänskligheten kan gå och ta sig nånstans. Världen likaså.
Uppdaterar imorn, är antagligen på bättre humör då. Puss&hej / julia'

Hoppning på tisdag

Åh taggad! Har inte hoppat sen jag hoppade Kajsa på Karlshem. Förutom det där i förrigår, men det räknar inte... Kommer bli kanon kul, höhö.


hoppeli hopp


Hemma hos moi

Nu är jag hemma hos mig med Elsa, Nova och Julia. Julia kom nyss. Innan var jag ute med Elsa, vi träffade Samuel och var ute med honom ett tag i Liljeholmen. Efter det taggade jag och Elsa o träffa Nova och Celine. Vi åkte till Blåsut och träffade Tilde o Tova. Sen blev det lite knas i dalen. Hahahahahohohohihihihi, skoja. Men vi åkte därifrån och jag, Nova och Elsa träffade Erik, Justus och Max i typ 2 minuter sen gick vi o åt kebab. Nu är vi hos mig med Julia, kanoners!


Don't stop belivin'

Idag ska jag träffa min tvilling Elsa, vi ska hitta på något roligt sen slaggar hon hos mig ikväll. Kommer bli kanoners! Hoppeli hoppeli! Någon gång (om det blir idag eller imorn) så får ni en bildbomb på lite roliga bilder! ;) Men nu måste jag fixa mig så Elsa ej blir sur, hihi.

Här får ni min och Elsas låt, älskar dig Elsis:

Jag och Elsa i mitten, Klara på kanten! :)


I don't wanna be a stupid girl.

Kom nyss hem ifrån Manzano's crib. Det var väldigt speciellt. Vi skulle ju egentligen svarat på frågestunden, men när vi filmade så fick vi lite små skrattattacker som förstörde allting. Och ja, videon vart bara allmänt sär. Sen skulle vi göra ett nytt försök, men vi kollade facebook samtidigt, så när vi filmat en stund så får vi flipp på en ändrad relationsstatus, så den videon failade också. Därför besvaras frågorna en annan dag istället!
Men skitsammma, nu ska jag duscha lite snabbt, sen ska jag byta till min bärbara dator. Ska spela in lite covers efter duschen, wiho! Uppdaterar senare, när det nu än blir.. puss&hej. / julia'
Skitfin bild, jo tack jag vet det. Mobba inte är ni snälla, har fetaste bildbristen just nu = hejsan egoboost!

Bebis ponny

Nu är jag hemma från en dag i stallet, hade sjukt roligt med Natalie och Becca! Träffade också Jenny & Marie, längesen! Iaf, red lite dressyr, sen tog dom fram bommar så då blev det markarbete. De höjde även hindret till typ 50-60? Så skuttade över det några gånger, första gången jag "hoppade" efter jag bröt foten. Fast Becca hoppade 115...


Världscups hoppning, känner att hon lyfter bra på benen också, men jag älskar henne ändå ♥

Becca och Kendor på 115 :)


Det här är en rubrik, bara så att ni vet det.

Men shit vilken bra uppdatering jag & Elsa har, jo tack jag vet det.
Skitsamma, just nu sitter jag och lyssnar på gamla inspelningar på min data.. väldigt intressant att lyssna på faktiskt, fast nej jag ångrade mig. Har skitkonstiga inspelningar från i somras med Elsa, på riktigt vi måste vart höga när vi spelade in dom.. Men skitsamma, på tal om Elsa så väntar jag faktiskt ett samtal från henne snart, och när hon ringer så ska jag springa fort som vinden över gården hem till henne, och där ska kvällen spenderas. Vi ska svara på frågestunden är det planerat, woho för oss! Aja, ska gå och hämta cola nu, känner att jag alltid skriver så.. Aja, uppdaterar senare om jag orkar, puss&hej. / julia'
JAG DÖR VAD MIN BROR VAR SÖT NÄR HAN VAR MINI, KOLLA LIXOM?! OMG JAG DÖÖÖÖÖR!
te amo te amo te amo

Snackar lur med Tilde!

Heellooo.
Sitter just nu och snackar med Tilde, vi är jätteroliga haha! Hon försöker förklara något men jag fattar ingenting haha orkar inte. Men aja, idag har jag varit i skolan. Fick ett ärr i pannan idag, så är nu kallad Harry Potter i min klass, great! Ska döda mina kära klasskamrater imorn, min ADHD-flippattack ska ta död på alla woho. Okej, överdrift men skitsamma. Nu ska jag fortsätta snacka med Tilde, försöka förstå vad hon säger haha. Uppdaterar, pussn. / julia'
Jag och Tildis för ett tag sen, hihi.
Ignorera att mitt hår är typ oranget? haha!

Nanana, whats my name?

Rubriken kommer från våran kära Vikarie Nana, USCH! Men jag och Maria hade kul anyway. Btw, grattis älskling!
Anyway, har inget att blogga om. Lite torka, men jaja. Nu ska jag kila iväg och plugga NO! Vi hörs!


Jag är inte konstig, jag är bara mig själv... Oh crap, är konstig...


I'm only fooling myself.

Orkar inte blogga just nu egentligen, men Elsa tvingar mig..
Kom hem för typ en timme sen. Var och fikade med min mentor i typ två timmar, det var skitkul. Snackade om allt mellan himmel och jord. Men mestadels OTH, eftersom att hon också älskar det. Men a, ska träffa henne igen nästa vecka. Då ska vi se på bio, antagligen BD. Hon har inte sett den, och jag har absolut nada problem med att se den igen så ja. Det blir perfekt. Men aja, nu ska jag fortsätta med mitt liv, alltså kolla på OTH.
Hörs senare eller nåt, puss! / julia'
Förra fredagen påväg hem från ågesta, hahaha. Skitfina tjejer!

Johnny, la gente esta muy loca


Har suttit och skrivit på spanska till typ alla på hela facebook. Känner mig taggad till förhöret imorgon! :D  Nu tjatar pappa om att jag ska kolla vila hästar. Gotta do it!

Imorn ska jag plugga järnet, sen i övermorgon blir det ju Midwest! PUSS!


Knasigt.

Låg vaken typ hela natten, somnade inte förrän runt sju på morgonen. Skippade därför skolan, var istället hemma och sov. Vaknade för drygt en timme sen, och har inte gjort speciellt mycket sen dess. Men snart ska jag sminka mig och byta om, sen ska jag möta upp min mentor vid typ halv sju. Så måste typ börja fixa mig snart. Uppdaterar senare, puss&hej. / julia'
Igår på bussen, jag ser ut som jag vet inte vad. Men skitsamma, jag bjuder.

I'm back bitches!

Halvt seriös rubrik...! Nej men nu är jag tillbaka på boggen. Med lite uppdateringar.

Igår var jag ju på TWIDAY med Julia, så jävla kung! Obeskrivligt! Hade så sjukt roligt, kväll att minnas? No shit. Och för att inte tala om Breaking Dawn, BÄST!! Åh, Edward så jävla snygg får flipp! Seth, min BOOBOO ♥ AH, no words. Blir sprallig bara jag tänker på det. Men det var verkligen jätte roligt, kom hem vid halv 3 ? Somna direkt typ.


The best day of my life, lalala

Imorse försov jag mig, så jag hann bara vara med tjugo minuter av min Bild. Men ändå, hann med lika mycket som dom andra. Var väldigt glad idag, don't know why... Tills efter lunch, Svenska lektion + Med Lois. + Som förövrigt är 1 timme och 20 minuter = Not good for me. Har väldigt svårt att sitta stilla, så jag drog upp min mobil på slutet för att kolla vem som messat. Kunde lixom varit någon skit viktigt, tänk om någon dött? Men som tur var så var det bara Alice som levde! Men anyway, Lois min lärare såg att jag messade så hon tog min mobil = sur Elsa, to bad. "Råkade" spotta henne i ansiktet + säga några elaka saker = Inga betyg i bild eller svenska...


Vet inte varför jag la upp den här bilden, antagligen för att bilden är ren kärlek och ponnyn är otroligt saknad!

Annars för er som vill veta så... Är det drygt en vecka kvar tills Horse Show!! :D Taggad! Och i helgen kommer svaren till FRÅGESTUNDEN! Don't forget! ;)
Och.... Jag ska till Midwest på fredag, yay! Har även två prov då som jag ska plugga till nu..

Rörigt inlägg, men ni överlever. Annars... to bad. PUSS !


Bjuder på en till bild på älsklingen!


Kärlek på högsta möjliga nivå!

Finns inga ord att beskriva med, inte just nu iallafall. Sitter fortfarande och fangirlar som fan, och gråter.
Allt var bäst, hela allting. Men när BD visades, det går fucking inte att beskriva. Kärlek till TTS och till Twiday.
Nästa år, då jävlar är jag och Elsa tillbaks där igen, fyfan vad jag längtar! / julia'

Lev varje dag, som om det vore det sista

Igår var det Måndag och jag glömde helt bort bloggen... No shit. Både jag och Julia hade dålig blog-day igår, så det kan förklara statestiken. Nu väntar jag på att Julia ska bli klar, sen rullar vi till skolan. Efter skolan blir det direkt SF för att gå på TWIDAY! :D Så 00.00 sänder dom den nya Twilight Filmen, how nice?

Igår på Midwest gick det SKIT bra, hon var mjuk och fin. Vi arbetade mest i galopp och det gick kanoners! Red utan snodd hela lektionen och det funkade bra, åh så fin hon är. Synd att ingen var med och fota, aja. Next time!


Jag börjar gilla dig mer och mer för varje gång! ♥


För du tömde mig på allt, även styrkan och modet.

Tja gullungar.
Kom nyss hem efter en dag på eriksdalsabadet med min klass. Herregud, är det enda jag har att skriva om det. Nej jag skoja, men på riktigt.. några killar i min klass höll på fett mycket med mig, Tess och Suzana. Vi var tvungna att gå med ryggen tryck emot en vägg, annars var bikinin uppknuten på 1 sekund. Även fast vi knutit dubbelknutar ågrejer.. Fattar inte hur dom lyckas? Men nog om det. Jag ska alldeles strax fixa fram något att äta och sen starta en film eller så. Det är skitkallt ute och jag håller typ på att bli sjuk så blir nog att chilla hemma ikväll. Men aja, uppdaterar senare om jag hittar något att skriva om, puss&hej!
Du får allt det jag kämpar varenda dag för att få, utan att ens behöva anstränga dig. Du får allt det jag saknar om och om igen. Men du kastar bort det utan att ens tänka dig för. Du kastar bort det direkt som om det vore skräp, men allt det du får - det kommer tillbaka. Du får nya chanser, hela tiden, men gör alltid samma misstag.
Det jag skulle behandlat som den dyrbaraste diamant, det kastar du bort utan att ens blinka.

@bussen

Hello! Sitter på bussen just nu, är påväg ut till Midwest. Tror att jag longerar idag, har ont i ryggen från Gokarten, men vi får se. Kameran är hemmaa så vänta er inga bilder :) Puss! / Elsa

God damn you're beautiful, to me.

Nu är klockan lite över ett och jag ska börja fixa mig för sängen, woho. Har nyss kollat igenom familjens exderna hårddisk, hittade massa gamla bilder. Fyfan är det enda jag har att skriva om det, haha! Men aja, ska borsta tänderna och byta om nu såå godnatt älsklingar. Uppdaterar senare eller något, pussn! / julia'
En utav dem ohemska bilderna jag hittade. Jag och min farmor för typ 5 år sen.
Volim te zauvijek ♥

Cause if you die, I will just die with you.

Har varit vaken i typ fyra timmar, men är redan trött och redo att gå och lägga mig? Jag är knaaas.
Men skitsamma, jag får inte sova ännu för då kommer jag vakna tidigt imorgonbitt och sen somna om och blabla. Därför ska jag istället göra en milkshake och sen kolla på gamla avsnitt utav OTH, för att fördriva tiden. Och för att jag älskar OTH... Men aja, ska gå till köket nu. Uppdaterar senare om jag orkar, puss&hej! / julia'
Bild från i somras hos mormor och morfar. Hade dragkamp med hunden.. jag vann!

Plugg, plugg och plugg

Nu sitter jag och pluggar Hemkunskap, kommer att skriva ett inlägg om vad som händer i framtiden imorn..


just nu, fin cam bild! hehe!
/Elsa


Facebook = Inaktiverat

Nu har jag Inaktiverat Facebook, känns skönt. Kommer tillbaka dit när jag är ifatt i skolan och ridningen, men bloggen kommer jag fortsätta slita för! ;) Nu måste jag verkligen plugga, usch! Men jaja, vi hörs!


Jag är glad för det idag, för du är hela min värld.

Godmorgon bloggisch.
Just nu är klockan 17.15 och jag har varit vaken i typ 35 minuter. Har alltså inte gjort så mycket än så länge, typ suttit vid datan och spelat temple run. Men iallafall, inatt så skrev ju jag ett godnatt inlägg runt tjugo i fyra eller något. Men jag gick aldrig och la mig då. Jag började istället kolla på gamla TVD avsnitt. När jag sen stängde ner datan och skulle sova, så var klockan 07.34, hehe. Men aja, nu ska jag gå och kolla på tv och ta ett glas cola så jag vaknar till lite. Uppdaterar senare eller något, puss ♥ / Julia!

Austin Mahone


Gokart Master Number One aká Elsa

Nu är jag hemma Gokart stället, var skit kul att åka! Kevin gjorde så jag förlorade sista varvet, för han prejade in mig i väggarna så jag fastanade. Men vann ändå, woop! :D Fick en medalj och en pokal men gav pokalen till min lillebror. :)









Ser tjock och kort ut...

/Elsa
Juste, om någon har lust att åka Gokart i veckan, hör av er till moi! Jag har fribiljett till mig själv, men för er kostar det 100 kr, kanoners!


I just can't sleep tonight

Känner mig grymt dissad av min familj, ingen svarar på luren så vet ej om det blir någon GoKart idag, sadface.


Min storebror, jag och min hund :)


I wanna be scared of how strong I feel for you.

Men den här fina (och gamla) bilden på mig och Elsa's sommarhäst Jameson, säger jag nu godnatt.
Uppdaterar när jag vaknar, vilket lär bli om mååååånga timmar. Ha det bra sålänge, puss ♥ / Julia!

Goodnight

Godnatt nu alla blogg läsare, imorn ska jag åka GoKart (?) med familjen, blir hur nice som helst säkert! ♥

Alexander och Min lillebror för ett tag sen :)


I'm sorry, I can't be perfect.

Hello sunshine's.
Kom nyss hem efter att ha varit ute på promenad i fyra timmar. Har gått hur mycket som helst, och har skitont i benen. Hade lixom träningsvärk redan innan jag gick ut.. Men aja, snackade lur med min soulmate under hela promenaden. Dock så dog min iphone efter typ en halvtimme, lucky me så låg min gamla mobil i jackfickan och den hade 100% batteri! Men aja, jag har inte ätit middag än, så ska nog börja dra mig emot köket för att äta något. Är skithungrig, men det är nog inte så konstigt.. Aja, uppdaterar senare om jag hittar något vettigt att skriva om. Puss ♥ / Julia!
Jag älskar dig, oändligt många varv runt jorden och tillbaks igen.

HISS!

Hissen går till Justin Bieber's nya platta #UNDERTHEMISTLETOE !!! Åh ren kärlek ♥

Bästa!


Några bilder

Nu är jag hemma och har "landat", har käkat middag också. Blev pizza, alla Thai var stängda eller så fanns det ej det jag ville ha, kul...! Men aja, fatso.se. Anyway, red ju Midde idag, gick ganska dåligt. Hon var stel och konstig. Så efter vi hade ridit så longerade vi henne lite, hon vart en Piggelin-Poni, hehe!
Dagen outfit, hehe:

Sen några andra bilder från "mästerfotografen" Andrea Malmberg:





Igga min sits och att jag tappat stigbygeln hahahaha... :(
Åh, finaste Midwest, är hon inte fin? :)
/Elsa


Thai!

Ska lulla iväg och köpa hem Thai mat till mig, Micke och mamma. Vi hörs senare, gick ganska dåligt hos Midwest! :/

/Elsa


I feel like I'm living the worst day, over and over.

Godmorgon världen.
Sitter just nu i vardagsrummet med min bärbara dator. Är ensam hemma, har ingen aning om vart alla är. Men det gör inte mig någonting. Jag klarar mig finemang utan dem, säger vi.. Men skitsamma. Vaknade för typ en halvtimme sen, har inte gjort så mycket direkt. Ätit och suttit vid datan typ. Kul liv. Men a, idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Kanske drar ut och träffar nån om jag orkar. Har skitont i ryggen efter igår. Men aja, ska ringa mamma och fråga vart hon är någonstans nu. Uppdaterar senare eller något, puss ♥ / Julia!
Saknar sommaren!

Godmorgon!

Försov mig lite idag, och jag somnade igår när jag snackade skype med Julia, hehe! Men idag ska jag till Midwest, kulers! Glömde ladda kameran, men gör det just nu. Får se hur mycket batteri den hinner få. Anyway, måste gå och fixa lite saker nu, sen möter jag upp Andrea snabbt. Vi hörs ikväll, puss!


/Elsa


Frågestund!

Nu kör vi frågestund, avslutas när vi känner för det. Svaren kommer i en video!!
SKRIV VEM DU VILL STÄLLA FRÅGAN TILL, SÅ INGEN SVARAR I ONÖDAN!

Vi bjuder på en gammal bild, så sjukt fina...


Here I am, once again

Hallåååå där.
Sitter just nu och tvingar min madre att slava mig, haha orkar inte. Hon är knäpp, lyssnar på typ irländskt fyllemusik ågrejer? Men aja, idag var jag ju i stallet. Red Flugan, och det gick jättebra faktiskt. Första gången jag red honom, så är väldigt nöjd. Vi jobbade med volter och ställning, och det gick väl helt okej. Men aja, pallar inte skriva värsta bibeln om det. Men som sagt, det gick bra och jag är nöjd. Och nu till the moral of the story: Jag ska inte sluta rida, åtminstonde inte förrän terminen är slut. Ska börja leta foder- eller medryttarhäst och sen får vi se hur det blir osv. Men skitsamma, nu ska jag dricka cola, äta chips och snacka skype med Elsa. Hoppas alla haft en awesome Fredag! Puss ♥ / Julia!
Fortune Flight - my love my love my love

Julia & Flugan

Kom typ nyss hem från Ågesta, Julia red Flugan. Hon får berätta själv hur det gick, här kommer bilder:







7 bilder som blev helt okej, jämnfört med dom andra... Aja, ha det så länge! Cya!
/Elsa


Svar


Svar; Gillar inte att skriva såna här svar i ett inlägg men jaja. Nästa gång skriv en blogg adress eller något så jag kan skriva till er istället, men iaf. Först och främst så ni vet: Jag brukar inte rida med snodd.
Men jag gör det på Midwest, för hon är väldigt stark och blir mycket mjukare och lättare att rida då. Hon blir faktiskt mer framåt då tycker jag, sen är hon väldigt svår att få att gå i form och hon slänger gärna upp huvudet. Så jag rider henne med snodd för att hitta formen lättare. Sen har jag snodden på i början och tar bort den senare, för att jobba lite jag med. ;) Och ja, typ det. Puss!


här ser ni snodden, höhö! :) och är ej så fet, tröjan bullar upp sig...
/Elsa


So happy!

Är så himla glad just nu, har suttit och chattat med Kajsas ägare. ( Dom som hyr henne ) Och hon säger att om dom ska åka bort så kan jag rida henne, såhäär glad. Och hon låter verkligen super snäll, hon som hyr!


saknad på hög nivå!
/Elsa


Rubrik'

Hejhejhejhallå.
Idag har jag varit i skolan från 08.20 - 14.20, det var väl lite roligt. Fick adhdanfall på min musiklärare men annars var jag riktigt duktig. Gissa vem som fick A på sitt noprov? Inte jag iallafall, hihi. Gjorde aldrig provet idag, ska göra det nästa vecka istället. Kände att jag behövde plugga lite mer osv, så jaa.. Får se hur det går nästa vecka ;) Men aja, ska alldeles strax hämta colan ur kylen och sen kolla senaste TVD avsnittet. Och om några timmar blir det stallet. Sista ridlektionen, sen är det över. Ingen mer ridskoleridning. Aja, ska hämta colan och någonting att äta nu. Uppdaterar senare ikväll, puss ♥ / Julia!
Sämst kvalite på bilden, och snälla mobba inte min sits och blabla.

Midwest and me

Såg att det knappt blev några bra bilder alls, dels för att det är svårt att fota i ridhuset sedan för att det var helt kolsvart ute när jag red på utebanan. Men it is, what it is.
Dagens Outfit:

Sedan bilder på oss som Magda tog när vi red fram i ridhuset:

En av Midwest damp anfall där hon sprang iväg hehe












så himla fin, min älskling!
/Elsa


Baby, du är allt jag vill ha!

Ska ut med hunden nu, hörs snart


/Elsa


I'd cross the desert to be where you are.

Men tjaaaa!
Just nu sitter jag här framför datan, nyduschad och fräsch, och väntar på att min pappa ska laga mat till mig. Vet inte vad han ska göra, jag sa att han fick välja. Hm.. inte så smart kanske? Men skitsamma, det blir säkert jättebra ändå. Men a, kom hem för typ en timme sen. Ifrån Midwest alltså, följde ju med Elsa idag. Det var faktiskt riktigt roligt, väldigt oseriöst osåå. Fick tillochmed testa att rida ponnihästen. Eller okej.. fick skritta fram henne, haha. Hade värsta ultimata kläderna, fast nej. Men skitsamma, ska sluta skriva om Midwest nu och börja plugga. Har prov imorgon och på onsdag, så måste plugga som fasen. Och det ska jag göra nu. Uppdaterar senare, puss ♥ / Julia!
Min finaste skatt, jag älskar dig.

Hejhejhallå

Halv seriös rubrik, hm... Anyway, åkte som sagt till Midwest idag efter skolan. Red dressyr pass, först så värmde vi upp inne (skritt och ett varv trav), sedan red vi ute på ridbanan. Gick väl helt okej, hon var pigg och framåt. Lyssnade på skänkeln bra osv, bara lite stark. Vi övade på att länga på steget, inte det enklaste i traven kanske, men i galoppen gick det bra! :) Red med snodd i början, sen tog jag av den.




blev ni sugna på bildbomb nu? Det kommer imorn, nu ska jag äta sen plugga! Puss!
/Elsa


@Tunnelbanan

Hej alla, nu sitter vi på tunnelbanan påväg till brommaplan, vi hörs! Puss / Elsa & Julia


Godnatt finaste bloggläsare!

Ska inte sova ännu, men det här blir sista inlägget för idag. Imorgon blir det att följa med Elsa till Midwest, taggad! Första gången jag följer med hihi. Aja, ska fortsätta kolla på tv nu och vänta på att mamma ska komma hem med min mat. Donken for the win! Okej lät som värsta tjockisen nu, men skitsamma. Uppdaterar senare, puss ♥ / Julia!


Godnatt!

Eller ja, inte riktigt. Men ska kolla på TV nu, statestiken är på topp, tack alla! ♥ Imorn blir det Midwest, yey! :)


Åh så söt, ponny plutt!


Begraving


4 bilder från idag, Vila I Frid Finaste Micke! ♥
________________________________________________________________________________________________
Idag var jag ju först i skolan, det rullade på ganska bra. Förutom att vi har fett seg dag på FM idag, fyra långa lektioner. Idag var min kära vän Elsa i skolan också, hon har varit i New York, välkommen hem älskling! Iaf, taggade hem precis när vi fått lunch, bytte om och gick till kyrkan. Där va redan mamma, alla hade kommit. Juste kanske borde berätta att det var en begravning för mammas typ bästavän Micke. Aja, sorgligt! Sen gick vi alla från begravningen och åt ute, trevlans!


Julia Magdalena Katarina Sofia Åhlberg

Blir tvingad att skriva ett startinlägg, och berätta lite om mig själv osv. So here we go! :
Mitt namn är Julia och jag är snart 14 år gammal, född i december 1997. Går Mariaskolan, i klass 8A. Trivs finemang, lite knas med lärare osv, men det rullar på bra ändå. Eller a, när jag väl är i skolan så rullar det på. Blir ofta så att jag stannar hemma och skippar helvetet, ursäkta språket. Men jag är inte ett stort fan utav skolan direkt.. Men skitsamma, jag bor i en 5:a på södermalm med min biologiska familj bestående utav en mamma, pappa, storasyster och storebror. Har inte så mycket att säga om min familj, inte mina största idoler direkt. Men ja, på fritiden brukar jag vara ute och drälla på stan, som mina föräldrar kallar det. Själv kallar jag det att vara ute med kompisar, men skitsamma. Jag red förut, på ridskola. Men har nu bestämt mig för att lägga ned ridningen efter 8 år. Eller iallafall ridning på ridskola. Ska eventuellt skaffa egen ponny, eller hyra, men vi får se hur det blir med det! Men a, har inte så mycket mer att skriva om mig själv. Men om ni undrar något så är det bara att slänga in en kommentar, svarar på allt! :D Eller nästan iallafall..


Elsa Manzano

Hej alla kära läsare!

Om mig? Jag är då en av oss som kommer blogga, jag heter Elsa Manzano, 14 år och bor på Söder. Allmänt tråkigt på söder faktiskt, ingen big deal! Iaf, bor här i lägenhet med min mamma, storebror och hund. Morgan, Kevin och Pepzi förövrigt. Men ja, trivs väl här och i min skola, Mariaskolan. Rolig klass, allmänt sociala. :)

jätte stor bild på moi

min förövrigt fina klass! :)

Min fina doggie!
På fritiden?
Älskar hästar! Och nej är ingen liten p12 tjej som har: I ♥ HORSES tröjor osv. Jag vet, man kan tro det. Jag är känd som klassens hästtjej typ, men jag galopperar ej omkring osv ahaha! Nej men srsly, rider 2-3 gånger i veckan på min Medryttar-ponny Midwest, ett sto på 14 år. Hon ska jag dock inte rida så länge till, då hon är ute på annons. Over and out, nej men... Förutom att rida så gillar jag även att fotografera, fotar allt mellan himel och jord! Men roligast är ju att fota poni heztar...

Den berömde Midwest då!

random bild jag fotade hos pappa!
Vem jag gillar? Jag gillar inte någon, jag ÄLSKAR Justin Bieber och One Direction, speciellt Niall! Dom är typ mina gudar. Gillar också Twilight, Team Edward, for life hehe! Men nu måste jag sluta skriva, hoppas ni fått reda på lite om moi, höhö! Puss!


RSS 2.0