Dagens haff


Nova Möller - Världens finaste vän, skit snygg, vacker, söt, fin och allt sånt där! Går inte att beskriva henne, haffa killar, 99a!
Sofia Hagberg - En grymt snygg brud med världens finaste personlighet. Har allt man kan önska i en tjej, så tveka inte. HAFFA DIREKT, 97a!! (om det ej funkar så har hon en tvillingsyster också!)
Ebba Lange - Skit vacker tjej som går i Åsöskolan, hon är 97a. Vi känner inte så bra, men hon är jätte snäll och rolig (så bra som vi känner henne;)) Haffa killar! :)
Ida Lindh - En tjej som kom in för inte så länge sen i mitt (Elsas höhö) liv, vi blev väldigt bra vänner direkt och hon är skit snygg! Hon är verkligen jätte fin! Med henne har man alltid roligt, hahaha! Utanför Hollister, kärlek ♥ Haffa killar, tveka inte! 97a <3
Takakeheto Florens Charles - Roligaste killen i vår skola, hahhaa! Tung, allt jag behöver säga!
Samuel Larsson - Jätte snygg kille som vi känner ganska bra. Han har jätte fin personlighet och snäll!
Joakim Ahlmark
Joakim Ahlmark - (Sorry Emmi, men du gillar inte :*) Snögg kille som ingen av oss känner, men verkar fett snäll. Han är tvilling med världens finaste tjej!! (Emilia Ahlmark) HAFFA BÅDA! 97or! :)
Kalle Wiberg - Krallig kille som går i min skola. 97a och jätte snäll. Han finns alltid och är snögg. (Men vi har lika bra betyg i spanska för er som vill veta) hahaha.

Kommentarer
Postat av: e

kalleälskling.

2011-12-28 @ 22:20:06
Postat av: Sofia

Haha åh ni är underbara. Tack <3

2011-12-29 @ 19:50:04
URL: http://sofiahagberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0